Hotel plutitor Delta Dunarii, Croazieră cu hotelul plutitor în Delta Dunării

Hotel plutitor Delta Dunarii | Hotel plutitor Delta Dunarii 4 stele | Vapor hotel Delta

martie 10, 2018
Despre Delta Dunarii

Hotel plutitor Delta Dunarii, Hotel plutitor Delta Dunarii 4 stele, Vapor hotel Delta, Inchiriere hotel plutitor Delta

Dacă doriţi o vacanţă completă, un sejur pe un hotel plutitor, care face trasee prin Delta Dunării, vă oferă multe opţiuni de petrecere a timpului, de la plimbări cu bărcile cu motor, la pescuit şi privitul păsărilor – birdwatching.

În plus, veţi avea parte şi de meniuri tradiţionale cu peşte, specifice zonei. Cel mai nou hotel plutitor lansat la apă este Arca, cu şapte camere. Hotelul a fost în renovări doi ani de zile şi şi-a dublat stelele. Deşi nu a apucat încă să plimbe zeci de turişti, luxosul hotel plutitor a atras atenţia străinilor.

Nu închiriem doar o cameră. Când punem hotelul în mişcare, el funcţionează tot, şi nu putem individualiza costurile pe cameră. De aceea ne orientăm spre grupuri de turişti. Avem deja rezervări din partea străinilor pentru anul viitor, care ştiu ce înseamnă acest tip de pachet turistic. Vom avea turitşi din Germania şi Austria, care vor veni în Deltă pentru birdwatching

Deci intr-un cuvant ” Va doriti cazare la un hotel in Delta? Un hotel plutitor este cea mai inspirata alegere!”

Cateva zile de relaxare la un hotel plutitor Delta Dunarii reprezinta vacanta ideala pentru cei ce iubesc natura. Insa Delta Dunarii este in proportie de 75% APA. De aceea, un hotel plutitor este cea mai inspirata alegere pentru o scurta vacanta.

AVANTAJELE unei vacante pe un hotel plutitor :

Fata de un hotel in Delta obisnuit, un hotel plutitor va ofera o reala apropiere de natura: privelistea spectaculoasa din Delta Dunarii chiar la fereastra camerei dumneavoastra.

Hotel plutitor Anda va ofera confortul unei vacante de 4 stele, dar si bucuria unei aventuri in mijlocul salbaticiei apelor: sunetul discret al valurilor si senzatia de plutire va vor face somnul mult mai odihnitor.

O cazare pe un hotel plutitor Delta Dunarii este ecologica: suprafata de uscat este mai putin de un sfert din Delta Dunarii, iar un hotel plutitor, spre deosebire de un hotel in Delta obisnuit, nu lasa urme pe sol. Astfel, grindurile si insulele vor ramane in continuare un habitat ideal pentru varietatea de plante si animale ce alcatuiesc biodiversitatea in Delta.

De la bordul unui hotel plutitor, puteti face excursii in Delta mult mai usor. Hotel plutitor Anda va pune la dispozitie ambarcatiuni pentru excursii pe canale greu accesibile si lacuri, excursii de pescuit in Delta, sau pur si simplu scurte plimbari cu barca.

Hotelurile plutitor Anda va ofera:

-cazare in Delta chiar pe oglinda apei, in camere cu un confort de 4 stele;
-restaurant cu meniu pescaresc, specific in Delta Dunarii, dar si meniu traditional romanesc;
-preturi competitive datorita flexibilitatii ofertelor, in functie de preferintele dumneavoastra;
-excursii in Delta la indemana: plimbari cu barca, pescuit in Delta, excursii specific;

Echipa noastra se va ocupa de toate detaliile unei vacante perfecte la un hotel in Delta. Iar dumneavoastra va veti relaxa in mijlocul naturii, pentru ca in Delta Dunarii va veti simti ca intr-o alta lume!

Organizam la cerere:

partide si concursuri de pescuit si vanatoare
excursii in Delta Dunarii
transfer cu barci rapide in Delta Dunarii
transport de persoane in Delta Dunarii
Hotel plutitor Delta Dunarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *