Bine ați venit pe Hotelurile Plutitoare ANDA

Cu Hotelul Plutitor sau cu ambarcațiuni proprietate personală?

Modul cel mai atractiv și mai comod pentru o excursie în Delta Dunării, va fi totuși cu hotelul plutitor.

Există Hoteluri Plutitoare foarte comode, de patru stele, dotate cu generatoare proprii de energie electrică, cu bucătarii, cu cabine de 2 locuri.

Remorcherele masive le tractează pe traseul stabilit, oprindu-se acolo unde doresc turiștii. Nici unui Hotel Plutitor nu-i lipsește o barcă și la cererea societăților de turism se pot pune la dispoziția turiștilor și bărci pescărești.

Se poate pescui, fotografia, se poate face plajă – după preferință; cei ce vor să se relaxeze, se pot delecta cu frumusețile peisajului de sub prelată de pe punte, iar dacă s-au plictisit, pot coboarî în cabină pentru un somn dulce pe apele Deltei Dunării.

Programul fiecărui sejur cât și meniul îl vom stabili în funcție de dorințele oaspeților și de numărul de zile al sejurului în Delta Dunării.

Hotel Plutitor 4* Delta Dunarii (oferte croaziere

Nava este compusă din 3 punți: pe prima punte sunt dispuse camerele, a doua punte este restaurant, terasă deschisă cu capacitate de 40 persoane și estrada pentru programe artistice, iar puntea a treia este o terasă deschisă dotată cu șezlonguri, măsuțe, duș pentru peisagistică și plajă.

Hotelul nostru deține 7 camere twin și 2 camere matrimoniale.

Fiecare cameră beneficiază de baie proprie, cu duș, prosoape, papuci de baie.

Camerele sunt dotate cu aparat de aer condiționat, televizor LCD, uscător de păr.

Lenjeria se schimbă odată la 3 zile.

Hotelul deține un restaurant modern cu o capacitate de 20 de locuri, dotat cu sistem de ventilație climatronic pentru aspirarea fumului și împrospătarea aerului ambiental, precum și instalație de aer condiționat climatronic asistată electronic.

Bucătăria este cu specific tradițional Deltei Dunarii: meniuri preparate din pește (ciorbe, saramură, icre, știucă umplută, crap la proțap, morun etc…).

Barul deține o gamă diversificată de băuturi alcoolice și răcoritoare, mașină de făcut gheața, cu o capacitate de 60 kg în 12 ore, expresor profesional de cafea.

Bucătăria este dotată cu vitrină frigorifică pentru păstrarea la temperaturi optime de servire a băuturilor, bucătărie profesională echipată cu plită din inox, grătar cu rocă vulcanică, grătar cu placă cromată și lăzi frigorifice pentru depozitarea alimentelor.

Hotelulrile oferă pensiune completă și bucătărie tradițională din Delta Dunării, meniuri 70% preparate din pește, combinate cu legume și fructe proaspete, lapte, ouă, carne.

*în meniuri: ciorbă de pește, saramură de crap, somn la grătar, știucă umplută, icre negre, icre de crap, icre de știucă, icre de morun, păstrugă la grătar, pui de baltă, scrumbii la grătar.

Hotelul nostru pe puntea superioară are amenajată o zonă pentru plajă. Doritorii se pot bronza de-a lungul sejurului pe acest hotel.

Mai mult decât atât, cei care doresc pot admira cele mai frumoase răsărituri și apusuri de soare din Delta Dunării.

Vă asigurăm bărci pentru pescuit cu motorizare de 15 CP, șalupe rapide pentru croazieră dotate cu motorizare de 60, 80 și 150 CP, ski nautic, echipament pentru scufundări, vânătoare subacvatică, echipamente de pescuit.

Se organizează programe pentru ornitologi cu consiliere specializată în zonele strict protejate ale Deltei Dunării, focuri de tabără cu barbaeque, picnic-uri, karaoke, discotecă.