Sejur Pachet turistic Delta Dunarii 2 zile -Lacul Cotețe

2 zile /1 noapte
 • Ponton plutitor din Delta Dunarii
 • birds.jpg
 • pontoane pe sontea
 • Croazieră cu hotelul plutitor în Delta Dunării
 • Pescuit la stiuca in Delta Dunarii
 • Delta Dunarii plimbare cu barca pe bratele Dunarii
 • Delta Dunarii. Excursie de grup in Delta Dunarii

Sejur pachet turistic 2 zile Delta Dunarii 2019  Descopera Delta Dunarii all inclusive la inceput saptamana cand Delta nu are turisti.

Va garantam un sejur pachet turistic de 2 zile in Delta Dunarii,all inclusive cu cazare si masa asigurate, excursii cu barcile dar si multa liniste,vom gasi atat de multe pasari care nu sunt deranjate de zgomotul barcilor rapide cum se intampla de obicei in weekend in Delta Dunarii

LOCUL DE PLECARE ȘI ÎNTOARCERE PORTUL TULCEA
TIMP DE ÎMBARCARE CU CEL PUȚIN 30 DE MINUTE ÎNAINTE
SERVICII INCLUSE
 

 • agrement bărci cu motor ,combustibil și echipamentele aferente
 • asistență turistică specializată și ghizi calificați pescuit sportiv
 • observarea păsărilor sălbatice de apă sau de zăvoi
 • ustensile pescuit precum undițe și lansete pentru pescuit
 • agrement – bărci cu rame prin zone și liniștite
 • cazare pe Hoteluri Plutitoare clasificate la 4 stele
 • sejur,croazieră în Delta Dunării și pe canalele Deltei
 • apă minerală,plata și cafea
 • pensiune completă  – preparate tradiționale specifice Deltei Dunării, dar se poate și cu un picnic pe malul apei
NOT INCLUDED
 • parcarea masinilor in parcare private 15 lei zi /masina
 • transport cu mașina din satul Letea până în pădure și retur
 • șalupe rapide pentru transferuri orice destinație din Deltă
 • asigurare medicală pe toată durata excursiei în Deltă
 • momeli pescuit, năluci și alte momeli pentru pescuit: nadă și boiles pentru crap, voblere și linguri pentru răpitori
 • taxe A.R.B.D.D –Tulcea+taxa pescuit http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online
 • băuturile alcoolice – pot fi cumpărate de la barul hotelului
 • program artistic de cântece și dansuri lipovenești

INFO:

Acest program este valabil pentru grupuri de 18 – 36 de persoane.

Datele de plecare și datele de sosire sunt fixate de către grup.

Programul poate fi personalizat la cerere.

In anul 2019 continuam sa va oferim sejur pachet turistic Delta 2019 ,All Inclusive de 2 zile/1 noapte, care a fost foarte apreciat in anii precedenti de oaspetii nostriv la inceput de saptamana cind in Delta nu vezi decat o barca cu motor pe zi si aceea e a unui pescar

1

Traseu propus  sau poti solicita Program si Pret personalizat ptr grupul tau

Ziua 1: Plecare din Portul Tulcea

Excursia dumneavoastră va începe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma. Apoi veți fi conduși către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea.
  Nava se va îndrepta către lacul Cotețe. Pe drum nava se va opri pentru a putea sa vă urcați în bărci. De aici veți pleca într-o plimbare de aproximativ 4 ore pentru a vizita vestitul lac Nebunul și împrejurimile sale, zonă strict protejată de A.R.B.D.D.
Plimbarea va începe cu lacul Tătarul, urmat de lacul Meșter și lacul Alb. În final veți ajunge la lacul Nebunul.
 Acesta este o zonă lacustră, de mică întindere, caracteristică deltei fluviale, ce găzduieşte biocenoze specifice, adaptate la amplitudini mari ale undei de viitură. Sunt asigurate în această zonă condiţii bune de cuibărit pentru păsări, în lunile de vară. Datorită izolării sale, lacul asigură condiţii optime de reproducere şi creştere a speciilor de pești specifice lacurilor de întindere redusă şi adâncime mică.
Veți întâlni pontoanele în gura lacului Cotețe unde veți lua masa de seara și vă veți petrece restul serii cu muzică, dans, sau alte activități distractive.

2

Ziua 2

Dimineața, după servirea micului dejun nava se va îndrepta către Tulcea, pe canalul 36. Traseul va dura aproximativ 4-5 ore.
Opțional puteți pleca într-o plimbare pe lacurile Cotețe, Purcelul și Carasul, urmând apoi sa intrați pe canalul Trofilca și sa reveniți la bordul navei ce vă va aștepta pe canalul 36. această plimbare va dura aproximativ 2 ore
Vacanța dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge în portul Tulcea.
Traseul este orientativ și se poate modifica la cererea dumneavoastră. De asemenea, putem organiza partide de pescuit pentru cei ce doresc acest lucru.

Va asteptam la Dana Tulco, la o ora stabilita  de comun acord cu grupul iar masinile personale pot fi parcate in Tulcea, chiar la cativa metri de dana de acostare a hotelurilor plutitoare Anda, in parcare privata, pazita, cu un cost de 15 lei/zi/masina (pretul parcarii NU este inclus in pretul sejurului).  Vom merge pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii, traseul turistic propus in cadrul programului (Tulcea,Crisan,Caraorman, Lacul Iacob, Canalul Magearu,Letea Mila23, Lacul Nebunul,Canal 36. Mesele precum si cazarea va pe hotelul plutitor iar intre mese nu va vom lasa sa stati pe hotel ci continu va vom plimba cu barcile pe toate lacurile si canalele de-a lungul traseului.

    Informatii utile:

  –Hotelurile ofera pensiune completa si bucatarie traditionala din Delta Dunarii; meniuri 70% preparate din peste, combinate cu legume si fructe proaspete, lapte, oua, carne; in meniuri: ciorba de peste, saramura de crap, somn la gratar, stiuca umpluta, icre de crap, icre de stiuca, pui de balta, scrumbii la gratar;
Sa intelegeti mai bine practic fiecare dintre aceste nave ce apartin flotei noastre (au lungime de 32 metri latime de 6 metri pe 3 nivele si fiecare nava este deservita de 4-6 pers pe functii -marinari ,capitan ,sef mecanic ,bucatar si ospatar,barcagii) ganditi-va ca e o casa plutitoare pe 3 nivele o iei din Tulcea pleci in croaziera in Delta ,te opresti unde vrei , la gura lacurilor sau pe canalele din Delta ,pleci cu barcutele prin toate jepsile dupa pasari sau la pescuit  ,ai toate conditiile de 4**** si cand te intorci de la plimbare te asteapta bucatari si ospatari cu meniurile calde, cam asta facem noi aici in Delta din martie pana la revelion si ianuarie martie cu pescari de stiuca si vanatori .

Nota: Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit si in functie de conditiile meteo si cotele apelor
  Observatii:
Capitanul isi rezerva dreptul de a schimba ruta in caz de conditii meteo nefavorabile;
– Turistii vor trebui sa respecte regulile vasului ;
Programul propus este  valabil pentru grupuri de la 18 pers (pe un hotel plutitor) sau 36 pers (doua hoteluri plutitoare)- Transferuri la cerere
– Tarifele nu se vor modifica daca pretul motorinei ramane la 5 lei per litru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sejur Pachet turistic Delta Dunarii 2 zile -Lacul Cotețe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *