Paste inDelta Dunarii 2022 |Oferte in Delta Dunarii |Excursii 5 zile in Delta

5zile/4 nopti
 • Tarife Excursii in Delta Dunarii
 • Delta Dunarii, excursii la Letea pe canal magearu cu barca
 • 6.plimbare catamaran pe canal Delta (4)
 • Delta Dunarii-15
 • Delta Dunarii-2
 • plimbari in delta dunarii10 locuri.preview
 • 20170722_124112
Paste in Delta Dunarii 2022- 5 zile,rezerva direct la proprietar in 2022 si vei fi placut surprins in alegerea de sejururi si vacante de Paste in Delta Dunarii. …
Rezerva vacanta ta pe un hotel plutitor cea mai inedita unitate de cazare din Delta Dunarii si din Romania, cu facilitati si servicii de 4*.
Am lansat aceastea Paste in Delta Dunarii 2022 pentru cei ce își doresc să își petreacă sarbatorile într-un cadru natural plin de tradiții. Vă oferim o excursie de 5 zile cu petrecerea sfintei sărbători în inima Deltei Dunării.
Această ofertăPaste in Delta Dunarii 2022- 5 zile se adresează atât grupurilor de 18 sau 36 de persoane (pe un ponton sau două) cât și persoanelor care vor să se înscrie separat, în limita locurilor disponibile.
O excursie făcută primăvara vă oferă o imagine unică a Deltei. Este singura perioadă din an când puteți vedea la un loc și păsările ce au iernat aici și cele venite pentru cuibărit.

Tot în această perioadă păsările sunt pregătite pentru sezonul de împerechere ceea ce înseamnă că masculii vor avea un penaj foarte bogat și colorat.

Veți întâlni și un spectacol veritabil, de prins pește, dat de către pelicanii flămânzi. Toate aceste minunății sunt în ton cu explozia naturii, de un verde crud, presărată cu flori de primăvară.

În plus, numai în această perioadă, aveți ocazia să asistați la slujba de înviere de la Biserica Lipovenească, descoperind tradițiile din această zonă. În Duminca Paștelui puteți vizita mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc și puteți lua parte la slujbă.
Masa de Paște, plină cu produse tradiționale, se va lua la bord, într-un cadru festiv, în mijlocul naturii.
Pachetul acestei oferte include, pe lângă pensiune completă (cazare și 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor, servirea mesei pe un hotel plutitor în deltă, vizitarea canalelor și a lacurilor și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului.
Pentru acest pachet vă propunem un traseu de 5 zile pe brațul Sulina unde puteți vizita regiunea Caraorman, satul Mila 23 cu Biserica Lipovenească, mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc (mânăstirea Batag) și multe alte lacuri și canale.

Pentru mai multe imagini foto, video clic pe link

Tarife hotel plutitor cat. **** pentru oferta Reducere 10% sarbatori Pascale  2022 in Delta Dunarii
*10 % reducere pentru rezervări până în data de final februarie.
Nr Persoane / Grup fără discount cu discount Moneda Unitate / Perioada
18 36 1950 1750 Lei Persoana / sejur
16 32 2150 1950 Lei Persoana / sejur
14 28 2500 2250 Lei Persoana / sejur
12 24 2900 2600 Lei Persoana / sejur
10 20 3300 2970 Lei Persoana / sejur
  Specificaţi:
Tarifele sunt exprimate in lei / sejur / persoană
Tarifele nu includ tva 5%
LOCUL DE PLECARE ȘI ÎNTOARCERE PORTUL TULCEA
TIMP DE ÎMBARCARE CU CEL PUȚIN 30 DE MINUTE ÎNAINTE
SERVICII INCLUSE
 

 • agrement bărci cu motor  și echipamentele aferente
 • asistență turistică specializată și ghizi calificați în pescuit sportiv
 • observarea păsărilor sălbatice de apă sau de zăvoi
 • ustensile pescuit precum undițe și lansete pentru pescuit
 • agrement – bărci cu rame prin zone și liniștite
 • cazare pe Hoteluri Plutitoare clasificate la 4 stele
 • sejur,croazieră,excursii în Delta Dunării și pe canalele Deltei
 • apă minerală,plata și cafea+combustibili
 • pensiune completă  – preparate tradiționale specifice Deltei Dunării, dar se poate și cu un picnic pe malul apei
NOT INCLUDED
 • parcarea masinilor in parcare private 18 lei zi /masina
 • transport cu mașina din satul Letea până în pădure și retur
 • bărci cu motor și șalupe rapide pentru transferuri la orice destinație din Deltă
 • asigurare medicală pe toată durata excursiei în Deltă
 • momeli pescuit, năluci și alte momeli pentru pescuit: nadă și boiles pentru crap, voblere și linguri pentru răpitori
 • taxe A.R.B.D.D –Tulcea + taxa pescuit http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online
 • băuturile alcoolice – pot fi cumpărate de la barul hotelului
 • program artistic de cântece și dansuri lipovenești

INFO:

Acest program este valabil pentru grupuri de 18 – 36 de persoane.

Datele de plecare și datele de sosire sunt fixate de către grup.

Programul poate fi personalizat la cerere.

  Excursiile in Delta se fac cu o barci deschise, foarte sigure, stabile, adaptata numarului de persoane din grup,insotiti de ghizi care sunt si membri echipajului de pe nave  Personalul navelor sunt buni cunoscatori al acestor locuri, si naturii din Delta Dunarii, si sunt foarte
pasionati de Delta Dunarii.

  Pentru că știm că sărbătorile Pascale se petrec cel mai bine alături de cei dragi, am lansat o ofertă specială numai pentru dumneavoastră. Va oferim o croazieră în Delta Dunării cu petrecerea sfintei sărbători în inima tradițiilor lipovenești.
Această ofertă se adresează grupurilor de 18 persoane pe un ponton .
Programul cât și data plecării sunt flexibile în funcție de preferințele grupului.
O excursie făcută primăvara vă oferă o imagine unică a deltei. Este singura perioadă din an când puteți vedea la un loc și păsările ce au iernat aici și cele venit pentru cuibărit. Tot în această perioadă păsările sunt pregătite pentru sezonul de împerechere ceea ce înseamnă că masculii vor avea un penaj foarte bogat și colorat. Veți întâlni și un spectacol veritabil de prins pește dat de către pelicanii flămânzi. Toate aceste minunății sunt în ton cu explozia naturii, de un verde crud, presărată cu flori de primăvară.
În plus, numai în această perioadă, veți avea ocazia să asistați la slujba de înviere de la Biserica Lipovenească, descoperind tradițiile din această zonă. În Duminca Paștelui puteți vizita mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc și puteți lua parte la slujba de dimineață. Masa de Paște, plină cu produse tradiționale, se va lua la bord, într-un cadru festiv, în mijlocul naturii.
Pachetul acestei oferte include, pe lângă pensiune completă (cazare și masă – 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor pe canale și lacuri și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului.
Pentru acest pachet vă propunem un traseu de 5 zile pe brațul Sulina unde puteți vizita orașul Sulina, satul și pădurea Letea, satul Mila 23 cu Biserica Lipovenească, mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc și multe alte lacuri și canale.
Pe tot parcursul traseului vom ține cont de condițiile meteo, de cotele apelor și de informațiile pe care le avem despre locurile de hrănire ale păsărilor pentru a putea alege traseele potrivite pentru plimbările cu barca cu motor.

Oferta de Paste este de 5 zile si 4 nopti -21 Aprilie-25 Aprilie– intr-un sejur in Delta Dunarii si este destinat grupurilor de 18 de personae


  Traseul propus a se va desfasura astfel  :
Ziua 1:
Portul Turistic Tulcea – Sulina – iesire la Marea Neagra
Ziua 2 – Padurea Letea –Crisan- Lac Lumina – Lac Puiulet – Lac Isac si Isacel -Crisan
Ziua 3:
Crisan-Lac Fortuna -Lac Bogdaproste–Lac Trei Iezere–Lac Radacinosu
Ziua 4 –
Sat Mila 23 -– Sat Mila 23 Seara de Paste in Sat si manastirea Stipoc- Lac Ligheanca – Lac Vacaru – Lac Fortuna
Ziua 5:
Lac Fortuna  – Lacul Rotund– Lac Baclanestii Mari – Canal Sontea – Cap Candura – Lacul Nebunu – Canal Sireasa Lacul Nebunu – Bratul Tulcea – Portul Turistic Tulcea

Prima zi joi

Excursia dumneavoastră va incepe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmăpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma iar apoi vă va conduce către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea. Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă către orașul Sulina.  Aici veți ajunge pe seară, drumul durând aproximativ  7 ore. Nava va Acosta în portul turistic. Veți lua cina urmând să vă petreceți restul serii la bordul navei sau în oraș.
Se va înnopta în acest loc.

Ziua a doua vineri

   Dimineața, după servirea micului dejun vă veți petrece prima parte a zilei vizitând orașul Sulina.
Sulina este un important port fluvio-maritim, situat în partea de Est a Deltei Dunarii, pe țărmul de Vest al Mării Negre. Acest oras este situat la cea mai joasă altitudine din Romania, respectiv 3.5 m, la gura de vărsare a brațului Sulina în Marea Neagra.
Aici aveți posibilitatea să vizitați cimitirului vechi al orașului, farul vechi (Monument istoric, ce a fost construit în 1878. La vremea respectivă se afla în apropierea punctului de vărsare a Dunării în mare. Astazi se afla la peste 1,5 km de țărmul mării. Emite o lumină albă, fixă, vizibilă în nopțile senine pe o rază de 36 km. Lumina este plasată în focarul a 27 de oglinzi parabolice construite din metal lustruit), Farul Nou (Obiectiv de arhitectură laica, farul nou este o construcție modernă de 59 m înălțime. A fost construit în 1982 ca far maritim) și a Palatului Comisiei Europene a Dunării (Monument de arhitectură laică, construit în 1860 de Comisia Europeană a Dunării, în stil neoclasic.). Se poate opta pentru petrecerea timpului la plajă pe țărmul Mării Negre (Plaja are o lățime de circa 100 m, în descreștere spre sud și o lungime de circa 4.2 km. Nisipul are granulație fină. Plaja este dotată cu grupuri sanitare și dușuri și este situată la 2 km depărtare de oraș).
După vizitarea obiectivelor veți reveni pe navă, dupa amiaza, pentrua lua masa de pranz apoi in barci si facem padurea Letea.

Pădurea Letea este situată în partea de nord a Deltei, la est de comuna C.A.Rosetti. Zona protejată cuprinde doar o parte din suprafața totala a pădurii, parte ce a fost pusă sub ocrotire înca din anul 1930 și devenită rezervație naturală începând cu 1938. Pădurea s-a dezvoltat sub forma unor fâșii late în spațiile dintre dunele de nisip și este formată din stejar de luncă, stejar brumăriu, plop alb, frasin de luncă și tei alb. O caracteristică a pădurii o constituie abundența de plante cațărătoare: vița sălbatică, hameiul, curpenul de pădure și nu în ultimul rând liana grecească, cea care dă pădurii un aspect mediteranean. Totodată, aici au fost identificate peste 2000 de specii de insecte, vipera de nisip, vulturul codalb, trei specii de soim, corbul, etc. Tot în această zonă se puteau întâlni renumiții cai sălbatici. Toate aceste specii de plante și animale, unele dintre ele foarte rare sau cu caracteristici  deosebite, au facut ca această pădure să necesite o atenție deosebită pentru conservarea și păstrarea valorilor ei naturale.

Ziua a treia sambata
     Dimineata, dupa servirea micului dejun, vă propunem o plimbare cu barca vizitând lacul Răducului, lacul Bogdaproste, gruparea de lacuri Trei Iezere și lacul Rădăcinos.
Lacul Trei Iezere prezintă o vegetație submersă bogată, dar și nuferi albi din loc în loc. Aici se pot întâlni lebede, cormorani, egrete, etc. Aici aveți prilejul de a lua parte la un concurs de pescuit cu premii. Acest lac este renumit pentru pescuitul la știucă, dar și o țintă a fotografilor de păsari.

Aceasă plimbare va dura aproximativ 5 ore și se va sfârși în apropierea localității Mila 23 unde vă veți ambarca pe nave pentru a lua masa de prânz. Dupa masă puteți vizita satul Mila 23 și împrejurările acesteia, incluzând și vizitarea lacului Ligheanca și Văcarul, loc unde se poate organiza un concurs de pescuit.

Seara se va merge la Biserica Lipovenească din Mila 23 unde se va desfășura slujba de înviere. După ce se dă lumina vă puteți întoarce pe nava sau, cine dorește, poate să asiste la toată slujba. Ajunși la bord veți servi masa de Paște. Veți ciocni ouă roșii alături de un vin roșu și veți savura mielul, pregătit după rețeta casei, alături de brânză, legume și alte preparate tradiționale. În final, se va servi și desertul specific acestei sărbători, cozonac și pască.

Ziua a patra ziua de Paste

Veți servi masa pe la ora 11:00. Aceasta va consta într-un borș acru de miel și alte preparate specifice. După masă veți pleca spre mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc unde veți putea asista la slujba din prima zi de Paște. După slujbă vă veți continua plimbarea cu barca

După această plimbare veți reveni pe navă iar acestea se vor deplasa, pe canalul Șontea, către lacul Băclăneștii Mari. Veți lua masa de seara aici și veți înnopta in acest loc

Ziua a cincea
  Dimineața, după servirea micului dejun, nava se va deplasa, pe canalul Sireasa și Canalul 36 spre Tulcea. Veți străbate o zonă de o rară frumusețe, cu stufăriș, nuferi, sălcii, ghioluri ce se deschid în ambele părți ale canalului adăpostind numeroase specii de păsări.
  Excursia dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge in portul Tulcea.

Descrierea hotelului plutitor :

   Hoteluri Plutitoare  4 ****
-7 camere duble + 2 matrimoniale insumand un numar de 18 locuri
– grup sanitar pentru fiecare camera
– apa calda in permanenta
– energie electrica produsa de grupul electrogen propriu
– aer conditionat in toata unitatea de cazare
– instalatie impotriva tantarilor
– sala de conferinte cu TV Satelit si video proiectie
– tv satelit si mini bar in fiecare camera
– bar aprovizionat cu bauturi diverse
– bucatarie proprie
– terase acoperite in pupa si prova pontonului
– terasa de plaja pe hotelul plutitor
– barci cu motor pentru excursiile pe canale
– salupa rapida pentru ski nautic
– ambarcatiune proprie BM – salupa pentru croaziera
– personal la dispozitie in nr de 6 persoane
– tancuri apa potabila de 10 tone
– depozit frigorific de alimente
– salupa rapida pentru ski nautic
– barci cu motor si catamarane proprii pentru excursiile pe canale

     Bine de stiut :
– Hotelurile ofera pensiune completa si bucatarie traditionala din Delta Dunarii; meniuri 70% preparate din peste, combinate cu legume si fructe proaspete, lapte, oua, carne; in meniuri: ciorba de peste, saramura de crap, somn la gratar, stiuca umpluta, icre de crap, icre de stiuca, pui de balta, scrumbii la gratar;
  – Sa intelegeti mai bine practic fiecare dintre aceste nave ce apartin flotei noastre (au lungime de 32 metri latime de 6 metri pe 3 nivele si fiecare nava este deservita de 4-6 pers pe functii -marinari ,capitan ,sef mecanic ,bucatar si ospatar,barcagii) ganditi-va ca e o casa plutitoare pe 3 nivele o iei din Tulcea pleci in croaziera in Delta ,te opresti unde vrei , la gura lacurilor sau pe canalele din Delta ,pleci cu barcutele prin toate jepsile dupa pasari sau la pescuit  ,ai toate conditiile de 4**** si cand te intorci de la plimbare te asteapta bucatari si ospatari cu meniurile calde ,cam asta facem noi aici in Delta din martie pana la revelion si ianuarie martie cu pescari de stiuca si vanatori .
Excursiile se fac cu o barci deschise, foarte sigure, stabile, adaptata numarului de persoane din grup,insotiti de ghizi care sunt si membri echipajului de pe nave personalul navelor sunt buni cunoscatori al acestor locuri, si naturii din Delta Dunarii, si sunt foarte pasionat de Delta Dunarii.

  

 

 

 

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Paste inDelta Dunarii 2022 |Oferte in Delta Dunarii |Excursii 5 zile in Delta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *