Excursii de o zi in Delta Dunarii cu barca Rapida program Privat-Excursii barci rapide in Delta Dunarii

  • Excursii din Tulcea | ViziteazaDelta
  • inchiriere-barci-delta-dunarii-017
  • foto rapida barca tucea
  • ulcea delta mila 23 cu turismdelta.ro
  • foto rapida tulcea inchiriere barca croaziera delta
  • foto rapida barca inchirioere pret 1 zi excursie
  • excursie de o zi in Delta Dunarii cu plecare din portul Tulcea
Spread the love
Excursii în Delta Dunării din Tulcea Delta Mila23 Letea în Sulina apoi Sfantu Gheorghe. * Pretul excursiilor este valabil pentru plecarea din Tulcea

Excursii în Delta Dunării din Tulcea-Delta Mila23 Letea în Sulina se poate face doar cu mijloacele de transport pe apa asa ca noi asiguram excursii in Delta Dunarii – un transport rapid de pasageri la ore stabilite de comun acord pentru orice tip de serviciu ,transferuri in Delta,plimbari in Delta cu rapide,inchirieri rapide pentru interes serviciu

Barca
Barca cu care veti merge in Delta este o barca inchisa (parbriz + prelata), dotata cu banchete cu spatar si perne pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta. Este foarte curata si este folosita numai pentru turism. Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare.

Excursii în Delta Dunării din Tulcea-Delta barca poate fi acoperita cu prelata ce poate fi ridicata in zilele frumoase sau poate fi inchisa partial (umbrar) in zilele foarte insorite sau inchisa complet in caz de ploaie sau vreme rea. Este o barca perfecta pentru zilele reci de primavara devreme si toamna tarzie.
Excursia

Excursii în Delta Dunării dinTulcea-Delta  aveti posibilitatea sa vedeti o buna parte din Delta Dunarii, sa simtiti pulsul acestei zone rupte de lume, sa mancati un pranz traditional pescaresc, sa vedeti un colt de natura unic in lume.
Viteza noastra de deplasare este de cca 30-40 km/h, barca este destinata deplasarilor rapide, cu cateva persoane.

Grup privat = veti avea ambarcatia cu conducator si ghid la dispozitie doar pentru grupul dvs.

Aceasta excursie se organizeaza pentru fiecare grup in parte, pretul per persoana din tabelul de mai jos se refera la numarul de persoane din grupul dvs.

Nr. persoane Pret / cursa
1)      2 – 6 pers 850 lei  —— 7 -10 pers 1000 lei
Plecarea din Tulcea pe Bratul Tulcea-Canalul 36 ( deja suntem in Delta Dunarii) coboram pe Canalul 36 si apoi dreapta pe Garla Sireasa, zone foarte bogate in fauna deltaica

Continuam excursia pe Garla Sontea. Aici vom avea ocazia sa vedem nuferi albi si galbeni,lisite, rate, gaste, lopatari,lebede si probabil chiar pelicani. Apoi canalul Olguta si Mila 23, exact in mijlocul Deltei Dunarii.

Durata acestui traseu este de cca 1,5 – 2 ore. La Mila 23 vizitam satul putem sa mancam un pranz pescaresc (optional) la o pensiune de 3***. Dupa masa de pranz pornim pe drumul de intoarcere, in mare pe acelasi traseu cca 1,5 ore.

2)      2 – 6 pers 1500 lei  —— 7 -10 pers 1800 lei
Excursii Delta Dunării dinTulcea Delta Mila23 Letea în Sulina -Traseul turistic este asemanator  cu cel la Mila 23 iar de acolo se merge prin lacurile Trei Iezere, Bogdaproste si apoi pe canalul Bogdaproste  – Dunarea Veche – canalul Madgearu pana in Satul Letea.

Facem o vizita in Padurea Letea carute cu cai traditional cum eram mici si apoi putem manca un pranz traditional la o gospodarie locala (optional). Drumul de intoarcere este pe Dunare mai scurt mai rapid este de circa 3 ore de la Tulcea la Letea, cca 2 ore pentru vizitarea Padurii Letea si cca o ora daca doriti masa de pranz, drumul de intoarcere dureaza 2 ore.

Nota: Costuri extra :
-Padurea Letea pret atelaj caruta 25 lei pers ,masa aproximativ 50 lei pers,intrare Rezervatie 5 lei zi per (copii si pensionari nu platesc in rezervatie http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online

-Pentru grupuri mai mari de 10 persoane putem face aceste excursii cu doua sau mai multe barci.
Orice alt traseu turistic sau destinatii diferite din Delta Dunarii in functie de comanda facem calculatie in functie de durata,lungimea traseului si numar de persoane

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Excursii de o zi in Delta Dunarii cu barca Rapida program Privat-Excursii barci rapide in Delta Dunarii”

Adresa ta de email nu va fi publicată.