1 Mai 2022 Delta Dunarii-5 zile de excursii in Delta cu barcile si hotelul plutitor

 • 1 Mai 2022 Delta Dunariiexcursii delta hotel plutitor in Delta Dunarii. Hotelul plutitor
 • Excursii Tulcea | Excursii organizate din Tulcea | Excursii Delta Dunarii
 • IMG_9342
 • Anda Hoteluri Plutitoare in croaziera pe Dunarea Veche mila 8
 • putina liniste pe canale
 • Excursie in Rezervatia Deltei Dunarii. 1 Excursie la varsarea Dunarii
 • Delta Dunarii-25

1 Mai 2022 Delta Dunarii in croaziera pe hotel plutitor – 5z/4n-pensiune completa include si excursiile in Delta

Delta Dunarii oferta sejur 1 mai  2022. Am lansat această oferta sejur  pentru cei ce își doresc să își petreacă mini vacanța de 1 Mai într-un cadru natural
Oferta de 1 Mai Delta Dunarii 2022 propunem a se va desfășura de pe data de 27 Aprilie până pe data de 01 Mai.
Oferta de 1 Mai Delta Dunarii  se adresează atat grupurilor de 18 persoane pe un ponton  care vor sa se înscrie individual, în limita locurilor disponibile.O excursie făcută primăvara vă oferă o imagine unică a Deltei.
Pachetul acestei oferte include, pe lângă pensiune completă (cazare și 3 mese pe zi,excursii,combustibili), plimbări cu barca cu motor pe canale și lacuri și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului.
Pentru acest pachet vă propunem un traseu de 5 zile pe brațul Sulina unde puteți vizita orasul Sulina cu Iesire la Marea Neagra regiunea Crișan, regiunea Mila 23 și multe alte lacuri și canale

Tarife hotel plutitor cat. **** pentru oferta Reducere 1 Mai  2022 in Delta Dunarii

*10 % reducere pentru rezervări până în data de final februarie.
Nr Persoane / Grup fără discount cu discount Moneda Unitate / Perioada
18 36 1950 1750 Lei Persoana / sejur
16 32 2150 1950 Lei Persoana / sejur
14 28 2500 2250 Lei Persoana / sejur
12 24 2900 2600 Lei Persoana / sejur
10 20 3300 2970 Lei Persoana / sejur
   Specificaţi:

Tarifele sunt exprimate in lei / sejur / persoană
Tarifele nu includ tva 5%
Notă: se pot achita serviciile turistice și cu vouchere (Edenred, Cheque Vacances, Sodexo)

LOCUL DE PLECARE ȘI ÎNTOARCERE PORTUL TULCEA
TIMP DE ÎMBARCARE CU CEL PUȚIN  4 ore ÎNAINTE de lasarea intunericului
SERVICII INCLUSE
 • agrement bărci cu motor și echipamentele aferente
 • asistență turistică specializată și ghizi calificați
 • observarea păsărilor sălbatice de apă sau de zăvoi
 • ustensile pescuit precum undițe și lansete pentru pescuit
 • agrement – bărci cu rame prin zone și liniștite
 • cazare pe Hoteluri Plutitoare clasificate la 4 stele
 • sejur,croazieră,excursii în Delta Dunării și pe canalele Deltei
 • apă minerală,plata și cafea+combustibili barci cu motor
 • pensiune completă  – preparate tradiționale specifice Deltei Dunării, dar se poate și cu un picnic pe malul apei
NOT INCLUDED
 • parcarea masinilor in parcare private 15 lei zi /masina in incinta Tulco
 • transport cu mașina din satul Letea până în pădure și retur
 • bărci cu motor și șalupe rapide pentru transferuri la orice destinație din Deltă
 • asigurare medicală pe toată durata excursiei în Deltă
 • momeli pescuit, năluci și alte momeli pentru pescuit: nadă și boiles pentru crap, voblere și linguri pentru răpitori
 • taxe A.R.B.D.D –Tulcea + taxa pescuit http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online
 • băuturile alcoolice – pot fi cumpărate de la barul hotelului
 • program artistic de cântece și dansuri lipovenești

INFO:

Orele de plecare și sosire sunt fixate de către grup.

Programul poate fi personalizat la cerere.

   Excursiile de 1 mai se fac cu o barci deschise, foarte sigure, stabile, adaptata numarului de persoane din grup,insotiti de ghizi / marinari care sunt si membri echipajului de pe nave
Personalul navelor sunt buni cunoscatori al acestor locuri, si naturii din Delta Dunarii, si sunt foarte pasionati de Delta Dunarii.

 

 

  In acesta croaziera veti avea ocazia sa vedeti orasul Sulina si padurea Letea ,veti avea posibilitatea  de a servi masa in timp ce navigam pe o nava de croaziera in mijlocul Delta Dunarii, sa ne si plimbam cu barcile pe canalele Deltei  sa vedem natura  din Delta Dunarii, si in multe alte lucruri frumoase.
Pachetul acestei oferte include, pe lângă pensiune completă (cazare și 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor, servirea mesei pe un hotel plutitor în Deltă, vizitarea canalelor și a lacurilor și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului.
Pe tot parcursul traseului vom ține cont de condițiile meteo, de cotele apelor și de informațiile pe care le avem despre locurile de hrănire ale păsărilor pentru a putea alege traseele potrivite pentru plimbările cu barca cu motor.

  Oferta de 5 zile si 4 nopti si este destinata grupului de 18 pe un  hotel plutitor

Propunere program special in 2022 in croaziera prin Delta Dunarii:
27 aprilie 2022     –    01 mai 2022

Ziua 1: Portul Turistic Tulcea – Sulina – iesire la Marea Neagra
Ziua 2 : Croaziera pe Dunare de la Sulina –Canal Magearu -Padurea Letea
Ziua 3: – Lac Bogdaproste – Lac Trei Iezere – Lac Radacinosu – Canal Lopatna
Ziua 4 – Sat Mila 23 – Lac Ligheanca – Lac Vacaru – Lac Fortuna – Lacul Rotund – Lac Baclanestii Mari
Ziua 5: Canal Sontea – Cap Candura – Lacul Nebunu – Canal Sireasa : Lacul Nebunu – Bratul Tulcea – Portul Turistic Tulcea

Ziua 1

Excursia dumneavoastră va începe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma. Apoi veți fi conduși către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea.
Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă canalul Canalul Sulina .  Drumul va dura aproximativ  7 ore. Acest timp îl puteți petrece făcând plajă pe terasa navei, admirând peisajul și păsările deltei sau servind o băutură rece, relaxându-vă alături de restul grupului.
După acostarea navei in orasul Sulina se va servi masa de seara și se va înnopta în acest loc.

Ziua 2 

Dimineața, după servirea micului dejun vă veți petrece prima parte a zilei vizitând orașul Sulina.
– Sulina este un important port fluvio-maritim, situat în partea de Est a Deltei Dunării, pe țărmul de Vest al Mării Negre. Acest oraș este situat la cea mai joasă altitudine din România, respectiv 3.5 m, la gura de vărsare a brațului Sulina în Marea Neagra.
Aici aveți posibilitatea să vizitați cimitirului vechi al orașului, farul vechi (Monument istoric, ce a fost construit în 1878. La vremea respectivă se afla în apropierea punctului de vărsare a Dunării în mare. Astăzi se afla la peste 1,5 km de țărmul mării. Emite o lumină albă, fixă, vizibilă în nopțile senine pe o rază de 36 km. Lumina este plasată în focarul a 27 de oglinzi parabolice construite din metal lustruit), Farul Nou (Obiectiv de arhitectură laica, farul nou este o construcție modernă de 59 m înălțime. A fost construit în 1982 ca far maritim) și a Palatului Comisiei Europene a Dunării (Monument de arhitectură laică, construit în 1860 de Comisia Europeană a Dunării, în stil neoclasic.).
După ce veți reveni pe navă, după-amiaza, veți lua masa în timp ce nava va părăsi Sulina îndreptându-se către canalul Magearu. Veți merge aproximativ 4 ore
Pădurea Letea este situată în partea de nord a Deltei, la est de comuna C.A.Rosetti. Zona protejată cuprinde doar o parte din suprafața totala a pădurii, parte ce a fost pusă sub ocrotire încă din anul 1930 și devenită rezervație naturală începând cu 1938. Pădurea s-a dezvoltat sub forma unor fâșii late în spațiile dintre dunele de nisip și este formată din stejar de luncă, stejar brumăriu, plop alb, frasin de luncă și tei alb. O caracteristică a pădurii o constituie abundența de plante cățărătoare: vița sălbatică, hameiul, curpenul de pădure și nu în ultimul rând liana grecească, cea care dă pădurii un aspect mediteranean. Totodată, aici au fost identificate peste 2000 de specii de insecte, vipera de nisip, vulturul codalb, trei specii de soim, corbul, etc. Tot în această zonă se puteau întâlni renumiții cai sălbatici. Toate aceste specii de plante și animale, unele dintre ele foarte rare sau cu caracteristici deosebite, au făcut ca această pădure să necesite o atenție deosebită pentru conservarea și păstrarea valorilor ei naturale. 
D
upă revenirea la bordul navei, veți lua masa de seară și veți înnopta în acest loc  urmand ca in urmatoarea zi sa o petrecem in barcile cu motor în zona lacurilor Bogdaproste, Trei Iezere și lacul Rădăcinos.
Ziua 3 

Dimineața, după servirea micului dejun ne vom urva in barcile cu motor pentru o plimbare pe Lacul Bogdaproste, este primul vizitat. Un lac renumit pentru pescuitul la știucă, dar și o țintă a fotografilor de păsări. Lacul Trei Iezere, este foarte aproape de Bogdaproste, un canal făcând legătura între ele. Ambele lacuri, pe timpul verii prezintă o vegetație submersă bogată, dar și nuferi albi din loc în loc. Aici se pot întâlni lebede, cormorani, egrete, etc. Aici aveți prilejul de a lua parte la o partidă de pescuit.
Plimbarea se va sfârși în apropierea localității  Mila 23 unde veți reveni la bordul navelelor  pentru servirea dejunului , apoi  puteți opta pentru o plimbare, vizitând localitatea Mila 23. lacul Ligheanca, Văcarul, Fortuna și Băclăneștii Mari, plimbare ce va dura aproximativ 3 ore.
Lacul Ligheanca și lacul Văcarul sunt lacuri cu apă mică dar foarte limpede, recunoscute pentru coloniile de pelicani și multitudinea de lebede ce se pot întâlni în această zonă

Ziua 4

   Dimineata, dupa servirea micului dejun ve-ti merge intr-o plimbare pentru vizitarea  lacurile din jur.
Lacului Fortuna adăpostește un peisaj mirific din ținutul deltaic dar jepsile din inprejurimi sunt mai spectaculoase intodeauna vom gasi o multime de pelicani sau lebede adapostinduse
Plimbarea se va sfârși pe lacul Băclăneștii Mari. Aici veți reveni pe navă pentru a lua masa de prânz. Restul zilei îl puteți petrece luând parte la un concurs de pescuit. De asemenea, fiind ultima seara, putem organiza o petrecere de final cu muzică și dans.
Apoi in functie de informatiile noi pe care le avem vom vizita locuri unde se hranesc grupuri mari de pasari, nuferi care deja sunt infloriti,  

Ziua 5

Dimineața, după servirea micului dejun nava se va îndrepta către Tulcea. Acest drum va dura aproximativ 6 ore, timp ce se poate petrece făcând plajă pe terasa navei și admirând drumul savurând o băutură răcoroasă.
Vacanța dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge în portul Tulcea.
Traseul este orientativ și se poate modifica la cererea dumneavoastră. De asemenea, putem organiza partide de pescuit pentru cei ce doresc acest lucru.

  NOTA: ora plecarii navelor din Tulcea va fi discutata de comun acord cu grupul existand posibilitatea serviri dejunului pe nave.

Descrierea hotelului plutitor :

   Hoteluri Plutitoare  4 ****

-7 camere duble + 2 matrimoniale insumand un numar de 18 locuri
– grup sanitar pentru fiecare camera
– apa calda in permanenta
– energie electrica produsa de grupul electrogen propriu
– aer conditionat in toata unitatea de cazare
– instalatie impotriva tantarilor
– sala de conferinte cu TV Satelit si video proiectie
– tv satelit si mini bar in fiecare camera
– bar aprovizionat cu bauturi diverse
– bucatarie proprie
– terase acoperite in pupa si prova pontonului
– terasa de plaja pe hotelul plutitor
– barci cu motor pentru excursiile pe canale
– salupa rapida pentru ski nautic
– ambarcatiune proprie BM – salupa pentru croaziera
– personal la dispozitie in nr de 6 persoane
– tancuri apa potabila de 10 tone
– depozit frigorific de alimente
– salupa rapida pentru ski nautic
– barci cu motor si catamarane proprii pentru excursiile pe canale

   Excursiile se fac cu o barci deschise, foarte sigure, stabile, adaptata numarului de persoane din grup,insotiti de ghizi / marinari care sunt si membri echipajului de pe nave  Personalul navelor sunt buni cunoscatori al acestor locuri, si naturii din Delta Dunarii, si sunt foarte pasionati de Delta Dunarii.
  

    Informatii utile pentru un sejur in Delta:

  –Hotelurile ofera pensiune completa si bucatarie traditionala din Delta Dunarii; meniuri 70% preparate din peste, combinate cu legume si fructe proaspete, lapte, oua, carne; in meniuri: ciorba de peste, saramura de crap, somn la gratar, stiuca umpluta, icre de crap, icre de stiuca, pui de balta, scrumbii la gratar;
Sa intelegeti mai bine practic fiecare dintre aceste nave ce apartin flotei noastre (au lungime de 32 metri latime de 6 metri pe 3 nivele si fiecare nava este deservita de 4-6 pers pe functii -marinari ,capitan ,sef mecanic ,bucatar si ospatar,barcagii) ganditi-va ca e o casa plutitoare pe 3 nivele o iei din Tulcea pleci in croaziera in Delta ,te opresti unde vrei , la gura lacurilor sau pe canalele din Delta ,pleci cu barcutele prin toate jepsile dupa pasari sau la pescuit  ,ai toate conditiile de 4**** si cand te intorci de la plimbare te asteapta bucatari si ospatari cu meniurile calde, cam asta facem noi aici in Delta din martie pana la revelion si ianuarie martie cu pescari de stiuca si vanatori .

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „1 Mai 2022 Delta Dunarii-5 zile de excursii in Delta cu barcile si hotelul plutitor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *